torstai 23. helmikuuta 2012

8.treenikerta, ohjauskuviotreeniä

Niisto ja pakkovalssi päivän teemana. Sekä tietysti suoraan putkeen irtoaminen. :)














Paikalla oli tällä kertaa vain Peppi (ja laumansa) sekä Ledi. Aloitettiin niistolla ja pakkovalssilla. Pepillä meinasi pakka hajota ihan kokonaan ja se palkkasi itseään jo ihan pelkällä tukka hulmuten juoksemisella. :D Hyvin se kuitenkin taipui niistoon ja pakkovalssiin, kunhan ensin sai herneensä sen verran hallintaan, että osui putkeen. Ledi meni myös tukka hulmuten putkeen ja taipui erittäin mainiosti niin pakkovalssiin kuin niistoonkin.

Ohjaustekniikan jälkeen tehtiin pussia muutamat kerrat. Pepin sijaan pussia harjoitteli Milka, jolle pussi on syystä tai toisesta hirrrrrrrrveen hirrrrrrveen (tiedättehän, Leena Hefner os. Herppeenluoma -hirrrrrveen) inhottava. Sai Milka kuitenkin raivattua tiensä halki pussin aina palkka-alustalle asti monen monta kertaa. :D

Ledille pussi ei ole ongelma eikä mikään ja Ledi haki erittäin hienosti pussin suun vinostakin lähestymiskulmasta ja hyvän matkan päästä.

Ehdittiin tehdä vielä piiiitkää eteenirtoamispätkääkin (hyppy-hyppy-putki-hyppy), kun osallistujia oli niin vähän. Ledi teki lopulta koko pitkän pätkän ja uudestaan vielä sekin jälkeen, kun käänsin hyppyjä hieman vinoiksi. Peppi sai myös yhdistettyä hienosti putken osaksi eteenirtoamisharjoitusta. Veikkaan, että muutamien toistojen jälkeen saadaan Pepinkin päähän taottua, että putkeen kannattaa sukeltaa, vaikka matka putken suulle kulkisikin kaksien siivekkeiden välistä. ;)

Viimeisenä kolisuttelin vähän keinua ja koirat söivät namia kolisevan keinun vieressä. Ledi pääsi myös vähän kiikkumaan, eikä ollut moksiskaan liikkuvasta alustasta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti