torstai 26. huhtikuuta 2012

se on siinä.

Viimeinen kerta on nyt ohi. :) Tosi kivaa on ollut ja oppimista on ollut erittäin motivoivaa seurata. Lediä lukuunottamatta kaikki koirat aloittivat ns. nollasta. Ja mitä nyt osataan? Ihan hirveän paljon.


1. Lähdössä pysyminen -> Vaatii vielä vahvistamista, mutta jokainen koira tietää, mitä niiltä lähdössä odotetaan ja niiltä voi sitä vaatia.
2. Siivekkeiden välistä juokseminen ja eteen irtoaminen
3. Putki -> eri kulmista! Hienoa!
4. Keppien alkeet
5. Pussin alkeet
6. Renkaan alkeet

!!!!Ja mikä oikeastaan tärkeintä, niin koirat ovat oppineet tekemään ohjaajan kanssa töitä! Se on aivan todella mahtavaa seurattavaa. Otus haluaa tehdä juuri sinun kanssasi hommia eikä kenenkään muun. Ja oikein janoaa lisää uusia haasteita. Mikä sen parempi lähtökohta tuleville treeneille? :) Niiden työmotivaatio ja käsitys yhdessä tekemisestä on kehittynyt ihan mielettömän paljon.!!!!

Anu ja Tara:
Huikeaa edistymistä. Tara pysyy lähdössä, kunhan sille kertoo, ettei sieltä ole lupa tulla ennen kuin käsketään. Tara keskittyy niin täysillä, että treenien päätteeksi se oli aivan rättipoikkipuhki. Se kestää toistoja ja vaikka pelästyykin putoavan riman kolahdusta, toipuu nopeasti ja on taas valmis töihin. :) Sokea putkikulma on ihan uusi juttu, mutta siitä huolimatta Tara sukeltaa putkeen kerta toisensa jälkeen.

Terhi ja Viivi:
Viivin keskittymiskyky on kasvanut aivan uusiin ulottuvuuksiin. Ihan muutamina viimeisinä kertoina Viivistä on todellakin nähnyt, miten se haluaa tehdä yhdessä eikä keskittymiskyky katkea vastoinkäymisiin. Viivi hakee putken sokean kulman todella hyvin ja etenee itsevarmasti hypyillä. Lähtöön istuminenkin on ihan uusissa sfääreissä! :)

Petra ja Ledi:
Meidän köhkeröiden epäaloittelija-koira! ;) Ledi on oppinut irtoamista ja estehakuisuutta ja se tekee itsevarman letkeällä tyylillä. Ledin tekeminen on todella luotettavaa ja se on syttynyt lajiin tässä kevään aikana tosi hienosti. Ledille haasteellisinta tällä hetkellä taitavat olla selän takana käymiseen liittyvät ohjauskuviot (esim. saksalainen tai persjättö) mutta muuten se lukee sekä rataa että ohjaajaa tosi taitavasti.

Miia ja Peppi:
Meidän köhkeröiden epäaloittelija-ohjaaja! ;) Peppi on kahdeksan kuukauden iästään huolimatta melkoinen vipeltäjä. :D Lähtöön istuminen ja paikalla pysyminen on parantunut huikealla vauhdilla viimeisten kertojen aikana. Tämä helpottaakin treenaamista noin ylipäätään, kun ei tarvitse tehdä tuollaisen maantiekiitäjän kanssa yhteislähtöjä.. Pepin nuori ikä näkyy siinä, että se väsyy treeneissä loppua kohden, mutta ensimmäiset suoritukset olivatkin sitten ihan tosi hienoja ja vauhdikkaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti