torstai 15. maaliskuuta 2012

hei, sehän juoksee! :O

Tänään tehtiin vauhtiympyrän alkeita ja rengasta, kuten suunnitelmissa oli. :)

Päivän loppupäätelmä: Peppi ja Tara hämmästyivät, kun ohjaaja juoksi mukana. :D
Loppupäätelmästä seuraa: Jatkossa tehdään koirille tuttuja treenejä niin, että niihin liitetään juoksenteleva ohjaaja.

Eli nyt koirat osaavat irrota namialustalle pidemmänkin matkan takaa, joten koiralle tuttuun treeniin pystytään lisäämään uusi ihmeellinen asia, juokseva ihminen. ;) Ryhdytään myös vähitellen tekemään peruskaarta, eli hyppysuoraa aletaan vähä vähältä kääntää kaaren muotoon. Mutta tämä vasta sitten, kun koirille on tuttua, että ohjaaja juoksee mukana ohjaamassa.

Viiviä ja Peppiä ei häirinnyt tänään yhtään aika tiukallekin mutkalle käännetty putki. Voidaan siis jatkossa ruveta tekemään suoran putken lisäksi myös mutkaa. Taraa ihmetytti kovasti juokseva ohjaaja, joten keskittyminen putken suorittamiseen hajosi. Onneksi kuitenkin tosiaan selvisi, että kyse oli vain liikkuvan ohjaajan aiheuttamasta häiriöstä, koska ilman juoksemista Tara kyllä teki mutkalle käännettyä putkeakin. :)

Taralle ja Pepille oli uuden esteen eli renkaan alkutreeni helppoa. Viiviä vähän jännitti uusi hökötys, mutta hyvin Viivikin alkoi sukeltaa vauvarenkaasta läpi hetken ihmettelyn jälkeen.

Ledi teki tänään kokonaista vauhtiympyrää - ja varsin vauhdikkaasti vieläpä! Suorastaan kiitäen. :) Etenkin niissä kohdissa, missä ohjaaja vedätti oikein kunnolla, eli pääsi Letkun edelle, pisti piski ihan uuden vaihteen juoksurytmissä. Juoksu suuntautui tosi hienosti eteen - eikä siis yhtään ylös pompahdellen. Ledi teki myös isojen poikien maksirengasta tosi mainiosti.

----

Ensi kerralla siis hyppysuoraa, johon on liitetty hurjaa vauhtia juokseva ohjaaja. Sen lisäksi tehdään pitkästä aikaa kontakteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti